17 melodier under temaet fred og harmoni i verden, med mp3, noder og sangtekster.
Fredssange af Poul Pedersen


Om sangene…
 
Gennem presse, radio og tv bliver vi daglig konfronteret med menneskers sult og nød. Med det held at være født i Danmark, nu pensionist og farfar til fem, tænker man jo ofte på nuværende og kommende generationers liv på denne jord.
 
Når jeg forsøger at sætte ord på disse tanker, så bliver det ofte pr. vers. Siden 1990 har jeg lavet disse 17 melodier med tilhørende sangtekster under temaet fred og harmoni i verden. I 2008 har jeg hos Wedgwood Studio, fået renskrevet noderne og indspillet melodierne.
 
Jeg har ikke illusioner om at tjene penge på det og vil derfor ikke lave markedsføring, men håber det kan være et bidrag til debatten. For at gøre mine debat indlæg tilgængeligt for flere mennesker, har jeg efterfølgende lavet en engelsksproget version, af sangene (som en indfødt dansker). For sang nr. 2, nr. 3 og nr. 17 har jeg i 2009 forsøgt at synge ordene sammen med melodien. Jeg har egentlig ikke været særlig godt tilfreds med min præstation. (lidt selvkritik må man jo have), men har nu alligevel lagt dem på. Nu kan disse sange høres samtidig med at teksten bliver vist. Det er jo ikke kunst, men et desperat råb om hjælp til at få en fredelig og holdbar verden for kommende generationer.

 
Med venlig hilsen
Poul Pedersen, Silkeborg
poul@paxmusik.dk
cand.agro., fhv økonomikonsulent, medlem af Aldrig Mere Krig
Om kopiering og copyright...

17 melodier under temaet fred og harmoni i verden, med mp3, noder og sangtekster
dk_sprog uk_sprog